Hotstone Massage

Hotstone massage heeft een diepe ontspannende en helende werking. Het lichaam wordt eerst met de handen gemasseerd en daarna met warme lavastenen. Hotstone massage wordt aangeraden bij o.a. stress, spierproblemen, vermoeidheid, gewrichtsproblemen, doorbloedings- en spijsverteringsproblemen.

Complete Behandeling

Complete gezichtsverzorging met totale zuivering Én maximale aandacht voor uw ontspanning.

Bij Beautysalon Daniëlle wordt alles gedaan in het belang van uw huid. Vandaar dat wij adviseren uw huid regelmatig door ons te laten analyseren. Naast een oppervlakte reiniging kunt u ook kiezen voor een totale dieptereiniging gericht op het zuiveren van de huid aangevuld met ontspannende gezicht- en decolleté massage. De exclusieve en ontspannende behandeling met veel extra werkstoffen beschermt de huid tegen invloeden van buitenaf. Wij bieden oplossingen voor ieder huidtype.

Epileren

Wenkbrauwen in goede vorm brengen kan veel goed doen voor uw gezicht. Het brengt extra aandacht naar de ogen en geeft uw gezicht een open uitdrukking. Een mooie oogopslag met donkere wimpers?! Dan moet u bij ons zijn!

Ken je huid

Wie wil er nu geen mooie, gladde huid met een frisse uitstraling?! Verborgen huidproblemen worden opgespoord dankzij een goede huidanalyse. Daarna wordt automatisch een huidadvies op maat gegeven.

Probleemhuid (zoals acne, pigmentvorming, extreem droge of vette huid) kan met veel succes worden behandeld.
Acne behandeling wordt door bijna alle zorgverzekeraars vergoed omdat wij zijn aangesloten bij brancheorganisatie ANBOS.

naar website ANBOS